B2Bee terenska prodaja

Kako Djed Božićnjak koristi B2Bee platformu?
Zakažite prezentaciju

Najveći problemi s kojima se Djed Mraz susreo odnosili su se na obradu pisama koja su djeca slala, naručivanje paketa i dostavu.

* Aplikacije su u potpunosti povezane sa skladištima North Pole u stvarnom vremenu.

b2bee-logo
&
santa-logo
macbook1
crm sales manager
Koje smo aplikacije aktivirali za Djeda Božićnjaka?
mobile
mob-icon
mob-icon
mob-icon
B2B prodavač

Sobovi također koriste ovu aplikaciju. Definira redoslijed dijeljenja darova kako bi se djeca u svim vremenskim zonama u pravo vrijeme razveselila poklonom - Sve s točnom lokacijom pojedinog dimnjaka! U aplikaciji su dostupni i komentari koje je djed ostavio za svako dijete. Uz GPS praćenje, Djed Mraz može pratiti sve sobove u stvarnom vremenu.

points
B2B menadžer

Velik broj mališana poslao je poruke sa svojim željama Djedu Božićnjaku, pa su roditelji sve svoje želje marljivo unosili putem B2B webshopa. Srećom, Djedov B2B u potpunosti je povezan sa bazama svih proizvođača igračaka pa je bilo lako ući u trag svim dostupnim količinama osim onih dostupnih u skladištu North Pole.

macbook2
points
CRM i analitika

Praćenje uspjeha ključno je da ne ostanete bez darova u novogodišnjoj noći. Iz tog razloga smo aktivirali praćenje performansi uživo i prijenos aktivnosti Sobova. Osim toga, tu su i iskustva iz prethodnih godina koja značajno pomažu u organizaciji i produktivnosti.

macbook3
points